Videoer fra det Vilde Internet osv...

Sært nok kunne jeg dog få plads til denne fine lille seance fra Bremen.

MINE LINKS:

www.facebook.com/pages/Simon-jul-fanside-Officiel/126122100792004?ref=hl

Fang mig , bind mig , brænd mig, knep mig, syng for mig, dans for mig ... men helst på Facebook.

www.facebook.com/betalingsringen?ref=hl

HALLØJ I BETALINGSRINGEN . 
Det er mit radio program der køre Man-Fre på Radio24Syv .  Det er verdens gang set med briller som måske ikke sidder på alle.  Det er med min medvært Karen Straarup og det fylder en time helt ud .. Det er radio for alle ... som tør være sig selv. 
SKANDINAVIAN.DK
Ja det er Skandinavian Booking, her sidder en gæv Jysk Gut der hedder Morten. Han har altid lige lidt federe sneaks end mig, og derudover så er det ham du skal snakke med hvis du gerne vil booke mig til et eller andet.
www.saunacigar.com
Folkene bag dette besynderlige navn er James Brown og Skovsneglen. Og de laver ligeså spektakulære ting som deres navn. Savner du inspiration. Tjeck Cigaren mens du er i sauna.
www.copenhagencablepark.dk
Hvis jeg syntes det var en hemmelighed stod det jo ikke her. Men fra Maj til Oktober er der næsten ikke nogen steder jeg hellere ville være i KBH. At kunne sløse hen i kimono og klipklaps med udsigt over industriøerne i Københavns Havn og så stadigvæk mærke lykke. Det giver ikke normalt sig selv. Men det kan Kabel Parken.. Når man nu endelig skal skydes og rammes i hjertet , til fordel for evig lykke og godhed.. så kunne jeg ikke være mere stolt og lykkelig over at det var familien Kabelparken der ramte plet. 
Og nej det er ikke koldt, det er et spørgsmål om indre varme.. og så ses vi derude 
www.frostgun.dk
Nu er jeg ikke den store ski-kender, skal det lige siges. DOg har jeg været konferenciers til Frostgun de sidste 5 år, fra da det startede som en lille mærkelig undermåler til nu, hvor det PT er en af Europas største Freestyle events inden for ski. Ja tænk at det er en ganske almindelig fræk dansk fyr der hedder Michael Fugmann der står bag et event som hele verdens eliten inden for freestyle ski snakker om, men det har alle dage været en fornøjelse at kunne få lov at deltage.. Fuck hvor giver alle den dog kærlighedsfuld og velment bundgas til FROSTGUN INVITATIONAL... Tjeck om der er flere pladser til picnics i 2011... tror det sgu ik´

www.liamoconnor.dk
Den højeste og mest Irske dreng i klassen.
www.taburecords.dk
Og så er der resten af specialklassen. Man skal være rigtig rigtig dårlig før man finder ud af at man sagtens kan få det dårligere. Og dem her er jeg fan af !!
www.emmaelectronic.com
Emmaelectronic laver i mine øre nogle af de bedste pedaler i verden. Det Århus baserede firma formår at lave guitar gear til guitarister fra guitarister. Det kan ikke siges mere ærligt. I alle mine pedalsetups bruger jeg min. en af deres pedaler, og det er ikke fordi jeg skal. Det er fordi det for MIG til at lyde lidt bedre. ikke at det siger så meget. Men inde i mit hovede så er det helt vildt sejt. Derudover bruger jeg deres Pedaler som booster/gain/Distortion i forskellige kombinationer med mine digitale/midi setups til produktion af musik. Både LIVE som dj til CD´afspillere eller i externe effectloops med diverse plugs. kan de her pedaler noget. Ganske enkelt fordi deres analogik virker.
Nørdet ??? .. ja i den grad. Så tage dog bare og prøv.
KONTAKT : SKANDINAVIAN.DK
Lav din egen hjemmeside med mono.net