Hvor er hvad ?!

Her på siden kan du få lidt at vide om mig og hvad jeg går og laver.
Her på første side finder du information om aktuelle shows og koncerter, og min mini-blog.
Under menupunktet :” Hvad er der på menuen?”  kan du rode lidt rundt i hvad jeg ellers går og laver. Defra kan du så klikke videre til en forunderlig verden af, nu ville jeg gerne sige noget MAGISK. Men du kan klikke dig videre ind på mig og min musik.
God tur, og mange tak fordi du kiggede forbi... spasser. Ej ok. 

(Gæv negerhilsen)
-s-
 

Her vinder vi til SUNDANCE 2010

 
MINIBLOG :
September 2012
Vi skriver 25 September 2012 .

Tjekkede ind og måtte sande at mit lille "visitkort" var blevet misvedligeholdt på det groveste .. så en slem oprydning og så igang igen.  

Sidst jeg skrev var vel nok i henhold til showet "Bagfra med havudsigt" .. mit første solo show , det er 2 år siden og det hænger stadig ved mig som en af de fedeste oplevelser i mit liv. Igen : tak til ALLE der kom. 

Der er blevet spurgt , skrevet og spekuleret meget om hvorfor showet var så "hemmeligt" ... det ved jeg nu ikke om det var , men dem der spurgte er nok bare fortørnet over at de kun hørte rygtet og fandt ud af at der var udsolgt ... 

Det er stadig VILDT spændene  (Lidt Noia) at optræde LIVE  ... Og der er noget nyt og spændene på vej , som bliver smidt afsted og til jeres info om ca. 2 uger .  Men hvorom alting er , og hvis alt går vel, så rammer jeg landevejene igen i 2013 .. Så hæng ved her , der kommer ihvertfald en lind strøm af information ..

HVAD SÅ ELLERS ?!?!?

... Jeg er på Radio24Syv med programmet "Halløj i Betalingsringen"  , det er sejt arbejde , men bedre kan det ikke blive.. inspirerende kollegaer , dansk tale radio , gode mennesker .. Jeg er fast overbevist om at alle de HATERS der finder vej til div. medier er det aller bedste tegn på at vi har gang i noget der rykker grænser for hvad dansk radio kan og skal kunne . 

Det er den reelle September 2012 opdatering .. der kommer meget mere meget snart ! Hæng endelig ved. KONTAKT : SKANDINAVIAN.DK
Lav din egen hjemmeside med mono.net